Valor net de Valentino Rossi: Wiki, Casat, Família, Casament, Sou, Germans

Vídeo: Valor net de Valentino Rossi: Wiki, Casat, Família, Casament, Sou, Germans

Vídeo: Valentino Rossi destroy all riders 2024, Maig
Anonim

El valor net de Valentino Rossi és de 120 milions de dòlars

Biografia de Valentino Rossi Wiki

Valentino Rossi va néixer l'any 1979 a Urbino, Tavullia, Itàlia. Valentino és un corredor de motocicletes d'èxit, conegut a tot el món per haver guanyat molts campionats mundials, inclosos el "Campionat del Món de MotoGP" i el "Campionat del Món de Gran Premi" diverses vegades. Durant la seva carrera, Valentino ha guanyat molts títols i premis, però també s'ha classificat com el 63è a la "Llista de les 100 celebritats més poderoses de Forbes", com el segon atleta no nord-americà millor pagat, també és el pilot més jove de la història. guanyar el Campionat del Món de motocicletes de 125cc. A més d'això, Valentino també ha establert molts rècords diferents durant la seva carrera. Així que no és d'estranyar que sigui nomenat com un dels millors corredors de motos de tots els temps.

Valor net de Valentino Rossi 120 milions de dòlars

Què tan ric és Valentino Rossi? Les fonts estimen que el valor net de Valentino és de 120 milions de dòlars, la major part de la seva riquesa prové de la seva carrera com a corredor de motos professional i també d'altres activitats relacionades amb l'esport de motor. Com que Valentino només té 35 anys, encara hi ha moltes possibilitats que el patrimoni net de Valentino sigui més alt.

El pare de Valentino, Graziano Rossi, també era corredor de motos, per això Valentino va començar a conduir des de molt petit. La seva mare estava preocupada per la seguretat de Valentino, així que al principi va haver de muntar un kart, guanyant així el campionat regional de karts el 1990, i moltes més curses, però el seu veritable interès sempre va ser per les motos. El 1996 Valentino va participar en la "temporada del Campionat del Món" i fins i tot va guanyar el "Gran Premi del Campionat del Món". Això va afegir molt al patrimoni net de Valentino Rossi. Més tard va guanyar encara més títols i es va fer encara més notori i aclamat entre d'altres. L'any 2002 Valentino va començar a córrer al "Campionat del Món de MotoGP". Això va tenir un gran impacte en el creixement del patrimoni net de Valentino Rossi. En total, Valentino Rossi ha guanyat nou campionats del món de motocicletes en les tres grans categories, incloses sis en la categoria principal de 500cc/MotoGP. Durant la seva carrera, Valentino ha treballat amb empreses com "Yamaha", "Honda" i "Ducati", totes les quals ha pilotat en campionats del món.

A més de la seva carrera com a corredor de motos, Valentino també ha fet altres activitats de motor. L'any 2006 Valentino va provar un cotxe "Ferrari de Fórmula 1". A Valentino també li agrada molt el ral·li i ha participat en diverses manifestacions. A més, Valentino és propietari del "Sky Racing Team by VR46". Això també fa créixer el patrimoni net de Rossi.

Valentino guarda la seva vida privada del públic i per això no hi ha gaire a dir-ne. Té una vila a Eivissa i ara viu a prop de la seva família a Tavullia. El 2007 Valentino va tenir alguns problemes pel que fa a l'evasió fiscal, però els va poder superar. Amb tot, es pot dir que Valentino Rossi és un dels corredors de motos més exitosos, conegut arreu del món. No hi ha dubte que en el futur Rossi aconseguirà encara més i que aviat els seus seguidors escoltaran més sobre els seus èxits.