Patrimoni net de Marcus Rashford: Wiki, Casat, Família, Casament, Sou, Germans

Vídeo: Patrimoni net de Marcus Rashford: Wiki, Casat, Família, Casament, Sou, Germans

Vídeo: This Marcus Rashford was a BEAST! 2024, Maig

Image

1,35 milions de dòlars

Biografia Viqui Marcus Rashford

Marcus Rashford va néixer el 31 d'octubre de 1997 a Wythenshawe, Manchester, Anglaterra, i és conegut com a jugador de futbol (futbol), que juga al destacat equip de la Premier League anglesa (EPL) del Manchester United.

Llavors, com de ric és Marcus Rashford a principis del 2018? Segons fonts autoritzades, aquest jugador de futbol té un patrimoni net de 91 milions de dòlars, amb la seva riquesa acumulada a partir dels seus tres anys de carrera sènior en l'esmentat camp.

Marcus Rashford, un valor net de 91 milions de dòlars

Rashford va estar interessat a jugar a futbol des de petit i als cinc anys va començar a jugar als Fletcher Moss Rangers. Dos anys més tard es va convertir en membre del sistema acadèmic del Manchester United i va progressar a través dels equips d'edat fins que el 2015 va estar a la banqueta del primer equip i el 2016 va ser una incorporació al Manchester United, jugant per ells. a la UEFA Europa League a la 32nd ronda, contra Midtjylland. Rashford va començar a jugar a la posició d'Anthony Martial, després que Martial es lesionés durant un escalfament, i va començar a aconseguir bons resultats des del primer moment, ja que en el seu debut va marcar dos gols, la qual cosa va suposar una incorporació significativa al seu equip que va guanyar amb un 5 – 1 resultat; la seva actuació el va convertir en el golejador més jove de la història de la competició europea. Marcus va participar a la Premier League, en un partit contra l'Arsenal, tornant a marcar dos gols, i també va donar una assistència al seu equip durant aquell partit, convertint-se en el tercer golejador més jove del United a la Premier League. El març de 2016, va fer una altra actuació notable, ja que va marcar l'únic gol al derbi de Manchester, amb 18 anys convertint-se en el golejador més jove de la història en un derbi de Manchester a l'època de la Premier League. Aconseguint resultats increïbles, va acabar la temporada 2015-16 sent premiat amb el Jimmy Murphy Young Player of the Year, de manera que el contracte de Rashford amb el Manchester United es va ampliar fins al 2020, millorant considerablement el seu patrimoni net.

A partir de la temporada 2016-17, José Mourinho, el nou entrenador de l'equip, va donar a Marcus el número 19. Va marcar el seu primer gol l'agost de 2016, en un partit contra el Hull City. El mes següent, va marcar tres gols més, en partits contra Watford, Northampton Town i Leicester City. Al febrer, va guanyar el seu tercer trofeu i va ser substitut al minut 77 en el partit contra el Southampton, seguit de marcar un gol clau al 107.th minut del partit contra l'Anderlecht. En general, Rashford va tenir una altra temporada d'èxit.

La temporada 2017-18 va debutar a l'agost en un partit contra el Reial Madrid, en què el seu equip va perdre 2-1. A finals de desembre, el Manchester United va jugar contra el Burnley i Marcus va passar 90 minuts al camp, però finalment el partit va acabar amb un empat 2-2. A principis del 2018, va passar 10 minuts al camp, en un partit contra Stroke i més tard va marcar un gol en un partit contra Yeovil. Es pot dir que el treball dur ha donat els seus fruits per a aquest jove futbolista, ja que les seves habilitats i esforços són constantment reconeguts.

En la seva vida privada, Marcus no comparteix molta informació sobre aquest tema; encara no hi ha rumors de relacions romàntiques! Està actiu a les xarxes socials com Twitter i Instagram, i el segueixen 860.000 persones a la primera i més de quatre milions a la segona.