Valor net de BJ Baldwin: wiki, casat, família, casament, sou, germans

Vídeo: Valor net de BJ Baldwin: wiki, casat, família, casament, sou, germans

Vídeo: how to win friends and influence people audiobook how to win friends and influence people dale carne 2024, Maig
Anonim

El valor net de BJ Baldwin és de 800.000 dòlars

Biografia de BJ Baldwin Wiki

BJ Baldwin va néixer el 6 de setembre de 1979 a Las Vegas, Nevada, Estats Units, i és un corredor de motocròs i tot terreny, més conegut per esdevenir el Campió Nacional de Curses Off-Road set vegades al llarg de la seva carrera. Ha estat actiu a les carreres des de principis dels anys 2000 i tots els seus esforços han ajudat a posar el seu patrimoni net on és avui.

Què tan ric és BJ Baldwin? A finals del 2017, les fonts estimen un valor net de 800.000 dòlars, guanyat principalment amb l'èxit a les carreres. Va guanyar nombroses competicions abans d'unir-se a les curses fora de carretera i a Monster Energy, però a mesura que continua la seva carrera, s'espera que la seva riquesa també continuï augmentant.

Valor net de BJ Baldwin 800.000 dòlars

BJ va començar el seu interès per les carreres a una edat jove, mentre jugava al videojoc titulat "Ivan Ironman Stewart's Super Off Road". La seva passió per les curses va començar a desenvolupar-se després de veure la cobertura de la retransmissió de Baja 1000 de la cursa fora de carretera més llarga d'Amèrica del Nord. La seva primera experiència de conducció va ser amb un Chenowith de dos places amb motor VW, després de la qual cosa va decidir dedicar-se a les carreres. La seva germana li va comprar un cotxe, i aviat es va incorporar a la sèrie de curses del campionat SCORE, ocupant inicialment la sisena posició, i després guanyaria la cursa titulada "Baja in Havasu". Després va comprar un cotxe Bunderson 10 amb motor Toyota, que va modificar per convertir-lo en un cotxe de classe 1, i va ocupar un lloc destacat en diverses curses abans de guanyar la cursa Buffalo Bills 400. El seu patrimoni net va començar a augmentar quan va entrar a la classe Trophy Truck, comprant el seu propi Porter Trophy Truck i entrant al Primm 300.

L'any 2003, Baldwin s'incorporaria a la Baja 1000 en la qual acabarà cinquè, fins i tot després d'un incident mentre conduïa. Es va fer amic de la llegenda Larry Ragland que el va ajudar a millorar les seves habilitats de conducció fora de carretera. Aleshores obtindria el segon lloc a la cursa "Best in The Desert Vegas to Reno". Va passar uns anys a un SPD Trophy Truck, cosa que el va ajudar amb el SCORE Laughlin Desert Challenge de 2006. Va continuar produint bones actuacions i va aconseguir múltiples finals entre els 10 millors durant l'any, i també va guanyar el Campionat SCORE 2006. L'any següent, guanyaria el SCORE Laughlin Desert Challenge, convertint-se en el primer pilot a guanyar la carrera en dos anys consecutius. Guanyaria més curses a partir del 2010 i ara fa servir el Trophy Truck anomenat "Rampage" i està patrocinat per Monster Energy. També ha aparegut en diverses produccions de carreres, realitzades principalment per comerciants de productes d'automòbils i altres patrocinadors.

Per a la seva vida personal se sap que BJ està casat amb Lisa Baldwin i tenen dos fills. És molt actiu a les xarxes socials i té més de 500.000 seguidors a Instagram. També té 18.000 seguidors a Twitter i més de 13.000 seguidors al seu compte personal a Facebook. El seu compte públic a Facebook té més de 400.000 m'agrada. Les seves pàgines de xarxes socials s'actualitzen regularment.